Installatiebedrijf Nederland, waar u alle installatiebedrijven vindt

Over ons

Elektrotechnisch Installatiebedrijf P. Hoekwater BV
P. Hoekwater B.V. is, een van oudsher bestaand, elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezig houdt met installatiewerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Licht- en krachtinstallaties, brandmelding, noodverlichting, datasystemen, aircoinstallaties, belichtingsinstallaties, telefooninstallaties, deurintercom/video installaties etc., service, onderhoud en beheer.

De voormalige oprichter / eigenaar P. Hoekwater startte in januari 1945 het elektrotechnische installatiebedrijf, beginnend in de Sportlaan te Aalsmeer. In november 1959 verhuisde de eenmanszaak P. Hoekwater naar de Ophelialaan te Aalsmeer. Alwaar hij zijn werkzaamheden verder uitbreide. In augustus 1992 werd het ektrotechnisch installatie bedrijf. overgenomen door F.H. Sparnaaij en M.L.J. Sparnaaij-Verschueren en draait zinsdien onder de naam P. Hoekwater B.V. verder. Na enkele interne veranderingen in de organisatie van het bedrijf doorgevoerd te hebben (automatisering en personele invulling ), besloot de bedrijfsleiding in overleg met het personeel om het project innovatief ondernemen te volgen. Dit project is reeds afgerond en inmiddels zijn wij op een nieuwe lokatie (F.A. Wentstraat 2a, in Aalsmeer) in staat om de kwaliteit binnen onze onderneming te waarborgen.

Kwaliteit waarborgen is een doorlopend proces waarmee P. Hoekwater B.V. sinds 1945 mee bezig is. P. Hoekwater B.V. heeft het begrip "kwaliteit" in de onderneming ingepast en willen hiermee een begrip zijn en blijven in de elektrotechnische installatie branche in de regio Aalsmeer.

Elektrotechnisch Installatiebedrijf P. Hoekwater BV
F.a. Wentstraat 2a
1431KZ AALSMEER

Tel.: 0297-324260
Internet: www.hoekwater.nl